Helt ur balans…

23 november, 2008 (18:10) | CLC, Daniel, Familj, Film/TV/Radio, Politik, Spel | Av: MaxH

Jag r helt ur balans. Det brjade tidigare i veckan med att jag lyckades vnda p dygnet och fortsatte sedan med att helt och hllet flippar ur. Har inte varit utanfr drren sen fredags (vilket iofs inte r ovanligt, tycker det r sknt ibland att vara i min trygga vr), spelat hela min vakna tid (eftersom de jag spelar med kom hem frn jobbet efter att jag t frukost) och har inte trnat senaste dagarna, som jag har lovat. Usch fy bl. Igr dckade jag i soffan helt okontrollerat efter maten (vilket tekniskt sett vore min lunch) klockan 02.00 och vaknade idag klockan 14, typ. Jag kan tycka att det r sknt att sova i soffan ibland, fast jag brukar sova mindre, men det konstiga r att jag sov i den s lnge igr. Usch fy, och massor av bl.

Det har slppts sjukt mycket spel den hr hsten. L4d, som jag skrev om, var inte ens planerat utan blev att vi tillsammans testade demot och drfr utvecklade tycke fr det, eftersom de hade co-op och r bra gjort helt enkelt. Sedan har vi STCC The Game som jag inte brjat med n, Fallout 3 som jag inte spelat klart, och s klart den evige trotjnarn LFS. Och en massa som man inte ’mste’ spela utan bara vill. Tro fasiken att jag hamnar ur balans med s mnga spel jag ’mste’ spela igenom. Jag prisar gudarna nu fr att min dator har hrdvara som klarar av spelen.

Jag har senaste ret varit vldigt emo, vilket str mig enormt. Jag kan nu inte titta p en 5-sekundersklipp av t.ex. ett frieri utan att bli vldigt rrd utav det. Det kan att ha att gra med min lngtan efter ngon att hlla om och bry sig om, men i vilket fall r det hemskt irriterande. Jag vet inte riktigt vad jag kan gra t det heller riktigt, fr det brjar mer och mer att knnas som ett problem. Jag r ocks mycket nyfiken p hur det har triggats, hur det kommer sig att det blev s hr ver huvud taget.

Och jag vill ha ngon att hlla om. Knner mig nstan mer och mer desperat och speciellt efter att det definitivt tog slut med det ’ragg’ jag hade i annat land. Frn brjan var det bara situationen som var fel, men… nej, vi var vl fr olika nd. Knner mig mer ensam n ever, typ, och det jag gr r att bla till femsekunders-zappningar av frierier. Sissy…

Mnadens politiska fundering – varfr r gammelmedia s jvla tysta om IPRED1?!

Skriv en kommentar