Jag hatar snn.

4 december, 2008 (13:08) | Daniel, Familj, Motor | Av: MaxH

I morse snade det ganska tungt ner slasksn, och jag skulle till skolan. Vilket innebr att det bara r att gra det bsta av det och stta sig p moppen och tuffa ner till tgstationen. Nu blev det inte s tufft alls eftersom det snade en massa och det var vldigt oplogat verallt. Nja, det kunde jag ta, det har vl inte hunnit, antar jag. S jag tuffade ner i 20-25 kmh och med ett par spasmer i benen fr att ta emot mig nr framhjulet stack t sidan.

Nr jag satt p tget p vg tillbaka tnkte jag att de har vl hunnit ploga det mesta nu, eller i alla fall de mest anvnda och centrala cykelbanorna. Det sluta sna i alla fall. Men icke. Inte en enda jvla meter cykelbana var plogad. Och eftersom folk faktiskt mste ta sig till stllen var det mycket mera sprigt nu vilket gjorde det ND svrare att ka med mina breda moppedck. Nr jag kommit halvvgs? tog jag en omvg hem och kte bland biltrafiken fr att kunna ka normalt. Bilarnas breda dck rensar ju vgen frn snn effektivare n ngra cyklar, s de fick allt tla mina 45 km/h p deras 70 km/h vg en stund.

Serist, att inte en enda meter cykelbana var plogad frn centralen och hem, fem timmar in p dagen p en vardag, det r inte acceptabelt.

Fr en drs r sedan hade min familj en liten diskussion med andra spanska slktingar, dr spanjorerna tyckte att sn r ju fint och s dr, medan vi menade att det r ett helvete att ha att gra med. Visst r snn fin – nr man ker skidor eller den ligger p bergstoppen. Ska man till jobbet, skolan eller verhuvudtaget bara fram r snn bara och endast i vgen. Vill jag se ntt vackert kan jag kpa ett vykort. De spanska slktingarna misslyckades att frst oss.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2008-12-04

Det r SJ:s fel. Allt strul i samhllets infrastruktur r SJ:s fel. ;-)

Skriv en kommentar