Nr tv skrmar blir en…

15 december, 2008 (00:02) | Daniel | Av: MaxH

Frbannade jkla bajs. En av mina monitorer dog precis. Och s klart s var det min ’main’. S fr att temporrt lsa det s var jag tvungen att vrida min sekundra till liggande lge. Knns instngt att ha allting p samma monitor nu…

Men imorrn / framtiden d? Att ens fundera p att kra en monitor finns inte, och jag vgrar kra en CRT-monitor hr bredvid, det har jag sttt ut med alldeles fr lnge. Blir ingen plats ver p skrivbordet. S mste jag kpa en ny monitor d allts? Fr la gra det i mellandagarna, och innan dess kolla upp reklamationsrtten p detta… tror det ’bara’ gtt 2½ r, och det r ju tre rs reklamationsrtt. Orkar man bry sig? Efter tv r s mste man ju sjlv bevisa att den gtt snder… och sen skicka in den till leverantren. Och samtidigt kolla in ngon slags alternativ. Priserna har ju sjunkit ganska hrt p senare r… den som gick snder var en 19″ FS (allts icke-wide screen) som kostade 3100:- d…

Fan allts, hatar problem… speciellt nr jag var s njd med skrmen. Det udda i situationen var att jag precis hll p att skriva ett inlgg i ett forum dr man skulle ta en bild p sitt datorskrivbord… och mitt i skrivandet av det inlgget hnder detta. Fr det inlgget fotade jag ocks min datorplats… och det blev nog sista bilden p hur det ska se ut. Suck. Hoppas man kan gejma p denna monitor (den till vnster p bilden…)

dsc00583

Skriv en kommentar