Jag gillar…

18 december, 2008 (17:47) | Daniel, Skola, Spel, Vnner | Av: MaxH

Bitterheten fldade i frra inlgget. Dessvrre(bttre?) s var det inte ngot tillflligt, jag har grunnat ett tag p vad kring julen jag inte gillade. Som fortsttning och lite fr balansens skull brjade jag tnka p saker jag gillar.

Jag gillar att ha handledarmte med min handledare. Samtidigt som han kan vldigt mycket inom sitt omrde agerar han liksom p ett frvirrat stt. Alltid lite smstressad och hela situation blir alltid smtt humoristiskt. Jod, jag gillar att umgs med honom. Vi kan ltt snacka om trams i 1½ timma fr att sedan gra sjlva mtesgrejjerna p en kvart.

Jag gillar att spontant trffa p mina tre av mina bsta vnner p vg hem. Att vxla ngra ord, ngra leenden och lite sarkasm. Lite gemenskap p 30 sekunder.

Jag gillar att SMS. Jag gillar att knna mig behvd saknad.

Jag gillar att ka tg. Att sitta och vagga sig till ett halvsovande stadium och sen vakna och se att ngra tittar lite skrattandes p en. h nej, nu har jag snarkat p tget igen. Jag gillar att komma till skolan utvilad.

Jag gillar att min mamma och pappa har kommit hem frn Spanien. Jag frstr varfr de ker ner s ofta, jag skulle gra samma sak, men jag har saknat dem. Ni frstr, jag har vrldens bsta mamma.

Jag gillar min mamma. Vldigt mycket. Och pappa med.

Jag gillar att vara hemma hos mig sjlv och sjlv kunna bestmma att jag ska ta glass fre maten, kunna g omkring i kalsonger hela dagen.

Jag gillar att frstta mig i flow. Varesig det beror p hemsidebygge, att man fastnar i ett spel eller man tittar p film s fullkomligt lskar jag att frlora allt begrepp om tid och rum. Kanske drfr jag gillar att sova ocks. Och att somna om.

Jag gillar att spela datorspel. Att upptcka nya miljer, att varva taktik med vld fr att verlista motstndare.

Jag gillar fart. Jag gillar att ka fort, att knna G-krafterna i kurvor och att ta kurvor p stt man inte trodde var fysiskt mjligt.

Jag gillar kreativitet. Jag lskar att se ider flda och se okontrollerad kreativitet skapa saker och lsningar man inte trodde var sant. Det liksom sprakar i luften d.

Jag gillar ordlekar och roliga rim. En del rappare leker med orden och jag smler t sdana saker.

Jag gillar att titta p mnniskor. Att se vad de r p vg, vad de tnker p, hur de klr sig och rr sig. Och jag gillar att titta p sta tjejer s klart.

Jag gillar kramar. Ocks pussar, men de r ju s klart svrare att f. Kramar kan ge mer spontant men betyder nd s mycket.

Jag gillar att komma hem frn att ha handlat mat. Jag mr bra d, jag vet att jag kan vlja frn ett antal rtter att ta av. Inklusive glass som frrtt. Och givetvis gillar jag att ta mat.

Jag gillar att blogga.. och jag gillar att f kommentarer p inlggen :)

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2008-12-18

sknt med ett lite positivare inlgg fr jag ju faktist sga! haha. blev nstan rdd fr jul-hataren i frra inlgget. jag tycker om julen s mycket! hur mysigt r det inte? helst ska det finnas 5 meter sn utanfr stugknuten..men det r ju inte s mkt att gra t saken :(

Kommentar av
Skrevs 2008-12-18

btw, s blev jag inspirerad av ditt inlgg, kolla min blogg:P

Kommentar av
Skrevs 2008-12-26

Qu interesante de leerlo. Siempre es bueno escribir o pensar en lo que a uno le gusta. Y de todas maneras las cosas no son ni mejores ni peores de lo que uno las hace. O no tuvimos una buena Nochebuena?

Skriv en kommentar