Ibland gr det bara inte…

21 januari, 2009 (09:51) | Daniel, Skola | Av: MaxH

Igr bestmde sig min hjrna fr att bara streta emot. S idag r jag hemma, tar hand om mig sjlv fr att frhoppningsvis kunna fisa fram ett PM jag mste gra och lmna in innan kl 16. (Att lgga till p idioti-listan: schemalgga tv heldagar med frelsningar de tv dagar innan man ska lmna in ett PM. Det r jvligt inte okej.) Planering fr dagen r sledes? frukost, hoppas p att mina glasgon kommer, se ngon serie eller kanske t.om. film till frukosten, ta hand om lite everyday-gra ssom mail etc, hoppas lite mer p att glasgonen kommer, spela ngon halvtimme, hoppas p glasgonen ytterligare en gng och sen plugga. Och hoppas glasgonen kommer. Frhoppningsvis tar jag ocks igen lite p skolrester jag mste gra samt jobbar p C-uppsatsen. Den hller p att glida mig ur hnderna och den fr INTE gra det. Inte denna gng med. Tyvrr har jag bara en viss mngd energi och vilja, och den gr t till ’vanliga’ kursen, p samma stt som i december. Uffa, uffa.

Nu, lite mysfrukost. Mackor och te, <3.

Skriv en kommentar