Vecka fyra

27 januari, 2009 (23:06) | Daniel, SJ-rapportering, Skola | Av: MaxH

vecka4Vnder nstan dygnet p helgen s jag somnar 03:30 och (lyckas nd) gr upp 07:30. Heldag i skolan och lkarbesk direkt eftert kommer hem kring 1700. Sover 1½ timma fr att ta igen, gr (igen) och lgger mig klockan 0230. Heldag i skolan igen + mte, kommer hem 19:00. ter och sitter mest och komar, klockan r nu 22:40. Heldag i skolan imorrn igen, eftermiddag p torsdag. Lgg p detta 2h restid per dag frdelat p morgon och kvll. Tills p torsdag skall vi ven ha halv-gjort en uppgift och tills p fredag en filmanalys (som vi ska se imorrn). P detta ska jag jobba p C-uppsats som ska lmnas in om ca fyra veckor. Jag vetifan nr jag ska f tid att gra det. Eller existera. Nu frsker jag planera att handla mat – imorrn kommer det inte hnda, s kanske torsdag.. eller fredag, menhar nog inte riktigt tillrckligt hemma tills dess…

Jag hinner fr fan inte med just nu!

Frresten, det hr med tgen… de gr ganska mycket i tid just nu, av ngon anledning, men r ofta rtt fulla (med stplats som fljd). Dremot kr de med tg vars drrar inte fungerar. Dags tg till E-tuna fungerade tv drrar, av totalt fyra. Vilket medfr lnga ker och s klart irritation. Bra jobbat SJ.

Dagens humor var dock nr vi satt p kren och skojade lite om Isarel och Hamas och gled in p knasiga sprk. Jag skulle nmna de dr djungelsprket som man hr i filmen Gudarna mste vara tokiga… men rkade istllet benmna filmen som Judarna mste vara tokiga. Ehrm. Ber om urskt fr det dr.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2009-01-29

Vilken dlig versttning! Mste lra mig spanska helt enkelt! Nu blev det ju genast mycket klarare! :)

Skriv en kommentar