S kan det g.

3 februari, 2009 (23:51) | Politik | Av: MaxH

Sam Sundberg skrev en bok som handlade om fildelning. Tv dagar innan den skulle brja sljas kom den ut p PirateBay fr nedladdning. Det tyckte han inte om. Frst. Ls hr hur han kommer till insikt om fildelningen, frhoppningsvis igen.

I det spelprojekt jag driver har jag varit utsatt fr samma sak, andra tog vrt arbete. Jag knner igen i det Sam skriver, men det sviniga i mitt fall var att jag inte fick cred, jag stod inte som upphovsman. S det skar i hjrtat men med tanke p produkten kunde jag inte gra s vrst mycket. S efter att de direktlnkade till mina filer sg jag till att bli kompis med dem och eftert hade vi ett litet samarbete till och med, innan vi tog skilda vgar.

Om tv veckor inleds rttegngen mot PirateBay. Sajten kommer att best, personer kommer att fildela och hycklarna kommer att hyckla vidare. Missa inte opassande inlgg jag tipsade om, om hur det faktiskt r en rttegng mot vr deltagarkultur. Och att det gr att konkurrera med gratis. Se p Ramlsa och Metro typ.

Skriv en kommentar