Vad skulle du gra om du hade en miljon spnn ver?

6 februari, 2009 (22:30) | Daniel | Av: MaxH

Zappade precis ver till TV3 dr de snder Office Space, en film som alla borde se minst en gng. Nu sg jag ett par scener i filmen jag inte tnkt p frut. Det r s pass naturlig del av filmen och filmens budskap att jag inte reagerat frut. Det uppstr en frga bland huvudpersonerna.

Vad skulle du gra om du hade en miljon ver?

Fundera sjlv p det dr en stund. Det som frgas r vad du skulle gra, allts r det ointressant om du skulle spara pengar, sknka bort dem eller snt och mer intressant om du skulle resa jorden runt, flytta till afrika eller bara lata dig. Under reklampausen funderade jag sen sjlv lite p det dr och kom p en lite fortsttning p tankegngen med hjlp av en fljdfrga.

Varfr gr du det inte?

Det man kommer fram till brukar inte kosta en miljon utan r oftast fullt mjliga saker att uppfylla. Att avst frn att gra det man drmmer om eftersom man blir lst i att g till jobbet mndag till fredag fr att samla ihop en Thailandsemester… Det r i mina gon galenskap.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2009-02-06

Jag hller med dig, att ka till thailand varje dag r kanske inte det roligaste. Om jag hade en miljon ver skulle jag resa jorden runt och se saker! Jag vill ven till grnland och sdana saker, det kostar ju en del… :)

Men nr jag ker p semester ker jag sllan till samma stlle over and over :D

Skriv en kommentar