Com Hem, kom bort, del tv

6 mars, 2009 (13:40) | Daniel, Film/TV/Radio | Av: MaxH

Fr att inte bli fast i ett ondig stor kostnad p grund av min egen glmska ringde jag nu till Com Hem och frskte lsa den hr jkla soppan. Jag ltsades dock att jag inte ringt frut fr att f se om jag skulle f mer roliga svar. Givetvis kom det mer.

Jag sker en funktion nr man har loggat in p deras kundsida och behver hjlp att hitta den. Som svar p det sger norrlnningen frst att ”Det smidigaste r att vi byter t dig hr”, men jag sger att jag vill nd gra det sjlv p internet sjlv senare. Svaret p sjlva krnfrgan r att? ”Jag vet inte hur den sidan ser ut” och lite senare ocks ”Jag har aldrig sett/anvnt den sidan”. Hon frsvarar att det r s eftersom det r en abonnemangsbyteskostnad p 150:- som jag fr om jag gr det sjlv p internet, som jag inte ska ha eftersom jag r i en kampanj. Jag kontrade med att funktionen nd inte finns p webben, oavsett om det r en kostnad eller inte.

Med tanke p historiken vet uppenbarligen inte ngon p kundtjnst hur den nmnda sidan ser ut. Varfr jobbar de d p kundtjnst?

Eftersom det r fjrde gngen jag ringer om detta ger jag upp och lter dem ndra detta t mig nu, med lfte att jag kan ndra mig innan den 18e maj d kampanjen gr ut. S de ber om personnummer igen (fast jag knappade in detta i telefonkn).

Com Hem, sick my duck.

————

Tillgg: Mailade kundtjnst med hnvisning till dessa tv blogginlgg, fr att de ska kunna frbttra deras avskyvrda kundhantering. Och gissa vad jag fr till svar…

Hej och tack fr ditt e-postmedelande.

Detta rende skall du skriftligen skicka till kundrelationer i hrnsand.

Tyvrr s kan inte vi p kundtjnst hjlpa dig med detta.

Jag frgade om de skmtade och bad dem att inte be mig krngla till saker fr mig eftersom de inte kan hantera copypaste mellan olika system eller skriva ut mailen. Kundtnket verkar helt bortblst hos dem. Som om marknadslogiken helt ruttnat bort i hjrnan p dem.

Kommentarer

Pingback från
Skrevs 2009-04-20

[…] i sna hr piratebay-tider. Som grdde p den pannkakan verkar det hr med logik verkar vara svrt fr en del mnniskor och organisationer. Fr en tid sedan infrde Valve ngon slags […]

Skriv en kommentar