Ngra snabba lnkar

6 mars, 2009 (11:55) | Daniel, Politik | Av: MaxH

Var ju borta strre delen av grdagen, s nu kommer alla coola lnkar p en gng.

Svenskar r riktigt ckliga, speciellt de med hund. Jag har aldrig gillat hundar p cykelbanor (de r i vgen, och hussarna/mattarna bryr sig inte!) men att mina frldrar bor runt hrnet gr att detta kryper under skinnet p mig mer nd.

Som ni vet har jag en allergi mot nr byrkratin bestmmer ver logiken (mer, mer) och tyvrr finns det ingen bra kur mot denna sjukdom. Well, hr r ytterligare ett exempel, men med skillnaden att byrkratin helt enkelt baktnder och logiken nd vinner. Det finns ett hopp!

Rick har hittat en nolla till moderat, Olah rtengren som tycker at vi inte behver umgs om vi nu r rdda fr FRA. Tvrtom ska vi FRA-motstndare isolera oss. ”Det r ingen som tvingar dem [FRA-motstndarna] att anvnda internet. Det r ingen som tvingar dem att anvnda telefon. Det r helt frivilliga verktyg man kan anvnda sig av. Det r ingen som tvingar dem. Alla kan vlja bort dem! Nu direkt.” Mitt svar till Olah-med-ett-extra-pretto-h: Idiotier frn en idiot.

Rick hittade ocks en till idiot, Per Gudmundsson, som p SvDs ledarblogg hvdar att Ung Pirat fuskar till sig sina medlemmar fr att f stadsbidrag. Fusket skall vara att Medlemskap i Ung Pirat r gratis och lses enkelt med ett musklick p webben, samt att det r gratis. Rick visar att alla stora partiers ungdomsfrbund har ungefr lika krngliga/ltta procedurer fr att bli medlem. Och att Per inte har alla indianer i kanoten fr det han pstr.

Och till sist, en helt underbar sak. Opassande emma berttar om denna fantastiska sak. Sajten verkar inte fungera s bra eftersom den har blivit lite populr s jag embeddar en av Youtube-filmerna hr.? I vilket fall r detta ytterligare ett tungtskl till att luckra upp upphovsrtten. Men vi innovatrer visste redan att kunskap multiplicerad med kunskap leder till ny kunskap p ett explosionsartad stt.

Kommentarer

Pingback från
Skrevs 2009-04-10

[…] har ju frut berttat om hur man, genom att vara olaglig och kombinera ljud/filmfiler kan kombinera musikklipp p Youtube […]

Skriv en kommentar