Jag r en sn som bara vill ligga med dej

23 juli, 2009 (19:10) | Daniel | Av: MaxH

Jag r en sn som bara vill ligga med dej, bara ligga med dej.

Det r min enda avsikt.

Jag vill ligga med dej fr att komma riktigt nra, med din hud och din mun och alla dina hnder och all lngtan du drar p, ligga med all din tomhet och uppgivenhet, den dr knslan av att allt nd r helt meningslst.

Jag vill ligga med alla dina gamla somrar och dina osorterade minnen, som fotografier i stora hgar, ligga mej igenom din ngsliga barndom, alla de obegripligt tunga hinder som du snorigt ftt forcera, med dina underarmar och alla dina ensamma kvllar i livet, jag vill ligga med din rdsla fr att bara d frn jorden eller inte f ngra barn eller att ena brstvrtan ska kika fram nr du har tajt linne, jag vill ligga mej igenom all din solkiga lngtan, alla svra beslut, all hopplshet och trtta himlar som hamrat snder eftermiddagarna bakom persiennen i ditt flickrum, alla resor och bedvade stunder i tgkuper, uttittad av sna som aldrig sett dig.

Jag vill ligga med dina gamla bortkliade myggbett, dina hoppfulla skolstarter, ligga mej igenom din trtta gamla kllare full av ntta affischer och brev skrivna med starlethandstil, dina brevvnner, trappuppgngar, krsamlingar, lessnader, hstar, tysta sndagar och overkliga frnimmelser av p avstnd glimmande fnsterrutor, blnk i parkerade bilar och suset frÂn vgarna runt omkring staden, av livet som pgr ngon helt annanstans.

Varenda muskel i din kropp, varenda frken, varenda solglimt och varenda stund du vntat ut, varenda plats du beskt, vartenda gonblick du varit i, vartenda liv du levt – vill jag ligga med.

Jag r en sn som bara vill ligga med dej.

Fredrik Lindstrm

Skriv en kommentar