Jag r inte dd, n.

27 juli, 2009 (19:54) | Daniel, Familj, Jobb | Av: MaxH

ekskpTrots att jag kan vara bitter s det rcker ibland r jag inte dd. Ni ser ju att jag i alla fall Twittrar ibland hr till hger. Som en bekant sa, man behver inte blogga lika mycket nr man twittrar.

Sklet till min frnvaro p bloggen r helt enkelt att jag sedan vecka 28 fick jag efter snabba ryck ett jobb genom ett bemanninsfretag som elskpsmontr. Elskp som styr kranar, gruvspel och annat snt, hur det ser ut kan du se ett exempel p till hger. I alla fall, jag hade glmt hur jkla kostsamt det faktiskt r att ha ett 7-16-jobb. G upp kl5, koma sig in i duschen, koma sig igenom lite mail och irc-logg, stressa ihop en frukost/fika och lunch som man tar med sig, vakna kring 10-taget och upptcka att man har en skruvmejsel i handen och en halvt kopplad kabel i andra. Tack och lov r dagarna korta efter att man vaknat helt och kopplat bda ndarna p kabeln. Kvllarna tillgnas med att sova ifatt d jag i och med en hjrnskada inte har kapacitet att lgga mig i tid. Speciellt inte p sndagkvllar. Jobbet r till och med vecka 33, efter det fr vi se. Jag kommer nog bli klad hest nr lnen kommer, speciellt eftersom jag ocks knegade tv lrdagar, fem timmar vardera.

DibujoOch s har det kommit hit slktingar frn Spanien ocks. Kusinen Loren med sin fru och tre barn (en tjej p lydiga sex r, en pojke p brkiga fyra r och en tjejbbis p sta fyra mnader). Loren lyckades dock med konsttycket att testa den svenska gravitationen frn en motorcykel, med hjlp av ett dike, och konstaterade att gravitationen verkade hr i Sverige med. Resultatet blev ”Collum chirurgicum fraktur utan strre felstllning med avulsion av tuberculum major.” Allts, p babysprk, en del av ’kulan’ i axelleden gick snder, samt att ’kulan’ lossnade frn frn ’pinnen’. Ni ser nog det p rntgen hr till hger. Han kte upp till akuten, men operationen kunde vnta tills han ker ner till Spanien igen, s nu gr han sakta omkring med ett mycket stort blmrke i armhlan och handen mycket stilla framfr magen. Kul fr frun att ta hand om tre barn OCH en skadad man nu.

S nu vet ni. Jag lever, fast jag tersoverjobbar i tre veckor till, och min kusin knner mycket vl av att han lever. Hah, han trodde vl han var stlmannen, men han fick ta grs…

Skriv en kommentar