Pltsligt hnder det

23 augusti, 2009 (23:17) | Daniel, Elektronik, Familj | Av: MaxH

I fredags kastade en barndomskompis till min far in handduken, de hade knt varandra i 50 r…. allts sen de var i moppeldern. Jag tycker enormt synd om pappa och mamma, tankarna gr ocks till nkan s klart samt deras barn jag var bsta kompis med i mycket ung lder. Barndomsvnnen har iofs varit deppat ett tag nu s ven om jag blev frvnad s blev jag inte s verraskad. Uschfybl.

Dagen innan, i torsdags morgon,? fick tv av mina vnner barn (de r gifta med varandra). En liten st William. Frutom ’livet’ vet jag inte vad detta har med fregende att gra, men p ntt stt knns det som om det har det. Det m vara elakt att sga, men det knns som om det iom det har saker balanserats upp… fast det r nd helt skillda saker.

Detta fick oss, mina frldrar och jag, att prata om fdslar och livet och snt drnt och det tog s klart inte lng tid innan vi kom in p hur jag fddes. Tre veckor tidigt och hela sjukhuset var skra p att jag var en tjej, t.ex. s hade jag tjejiga hjrtljud tydligen… men morsan var sker p att jag var kille. Jag r inte helt sker p vem som har rtt, fr p en del saker r jag som person rtt olika andra killar. (ye ye, insert transsexual joke here, get it overwith). Frresten var en bekant till mamma var sker p att jag var bg, kanske just fr sjukhuspersonalen och hennes vertygelse. Och tja, hr r jag, dagen d jag bestllt en telefon med en jkla frukt p, leverans om tre veckor.

Just nu behver jag inga trisslotter i alla fall, det hnder nog nd. Lite fr mycket p fel fronter.

Speciellt tv, kanske tre, citat hjlper mig vid sna hr tillfllen. Det frsta r Randy Pausch sista frelsning, ”Really Achieving Your Childhood Dreams” (manus hr), ngot ni br se om ni har en timma ver ngon gng:

background_brick_wallBut remember, the brick walls are there for a reason.? The brick walls are not there to keep us out.? The brick walls are there to give us a chance to show how badly we want something.? Because the brick walls are there to stop the people who don’t want it badly enough.? They’re there to stop the other people.

(en till youtubegrej r frresten Steve Jobs Commencement speech p Stanford Uni 2005. Helt omjligt att ta ur ett citat, denna ska ni ocks se.)

Ett andra citat r frn senaste batmanfilmen dr Bruces far sger till honom:

And why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.

Det r bara synd och skam att en del mste pminnas om sna hr saker.

Skriv en kommentar