Skolan har inte glmt mig

26 augusti, 2009 (15:51) | Daniel, Skola | Av: MaxH

Helt jvla otroligt. MdH knullar vidare.

Kort resume; Jag pluggade Innovationsprogrammet, med inriktning Informationsdesign. Jag har redan gjort examensjobbet i Innovationsteknik (nja, lite kvar att gra). Jag hade i hst tnkt gra exjobb in informationsdesign. I mars ’tvingas’ jag att lsa en kurs som r frberedande fr exjobbet, ngot jag redan har lst i innovationsdelen mitt programmet, men mste lsa igen eftersom detta r en annan inriktning.? I brjan av maj fr jag av den vikarierande studievgledaren reda p att jag INTE gr att gra exjobbet i hst eftersom det r brist p handledare, utan jag fr i s fall gra det med de personer som gr informationsdesign-programmet, allts p vren 2010. Givetvis blev jag d arg eftersom den ordinarie studievgledaren inte sagt nnting om att det INTE gick, under alla mina besk under mina tre r som jag studerat. Eftersom jag d inte knde fr att lsa strkurser i 9 mnader i och med ln och annat s sket jag i det och brjade ett liv utanfr skolan.

Idag kommer det ett mail frn en lrare med instruktioner ver vad jag behver gra fr att lsa kursen dr man gr exjobbet i hst 2009.

Borde inte ven en vikarierande studievgledare kunna utfra sitt jvla jobb? (”Nej, dom har ingen aning d det r nn tjomme p institutionen vars jobb det r att ordna en kurs och inte kan/hinner/orkar och sen ”glmmer” bertta det fr ngon” tycker en bekant till mig. Det ligger ngot i det. ) Och dessutom, borde inte en ordinarie studievgledare och en vikarierande sga samma sak om sna hr viktiga saker?

r det hr ett stt att knulla eleverna ven efter att de ’slutar’? terigen: PLUGGA ALDRIG P MDH! Jag menar verkligen det, ven om det r sista skolan kvar p planeten, du trivs bttre p McDonalds. Ngot r serist fel p den dr skolan.

Resultatet i mitt fall r att jag har lst kurser till ingen som helst jvla nytta, tidsfrlust dr jag skulle kunnat ha lsa andra INTRESSANTA kurser, och naturligtvis ondiga skulder hos CSN som jag fr betala. Fr att inte sga avsaknad av den utbildning jag skulle vilja haft.

Vad som hnder nu? ingen jvla aning… jag vet varken eller, upp eller in eller ut eller ner, knappast heller fram eller bak.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2009-09-08

Jsses. Fast… Jag vet inte om jag r speciellt frvnad nd. Suck.

Skriv en kommentar