Papper, underskrifter, frimrken, kuvert…

11 februari, 2010 (00:15) | Daniel, Skola | Av: MaxH

Hr om dagen sade jag upp min fre detta linjefrenings webbutrymme, d det var jag som var sista webbansvariga och de nu istllet har fixat en blogg. Fretaget ville d ha ett papper med mitt namn, kontonamn, signatur etc. D jag inte kpt frimrke eller kuvert senaste fem ren tyckte jag att de hade mage att krngla, speciellt d att bestlla det gick p fem minuter utan ngon som helst papper.

S jag funderade p hur jag skulle lsa det smidigast. Det blev att jag gjorde ett .doc-dokument, med ett infogat foto p min signatur (som jag photoshoppade fr att f svartvit utan grskalor fr att f bort ’fotografi-effekten’). Dokumentet mailades till en vn som sedermera faxade in dokumentet t mig. Hyfsat smidigt i alla fall, istllet fr att fysiskt behva g till en affr, kpa kuvert+frimrke, gra dokumentet och hitta ngon med skrivare.

Jag undrar vad de hade sagt om jag hade mailat in det dr dokumentet till fretaget. Det hade ftt exakt samma sak, men p annat medium.

Skriv en kommentar