En ovntad dag

3 juni, 2010 (21:02) | Daniel, Jobb, Radiostyrt | Av: MaxH

Idag har jag ringt ett samtal jag har grmt mig fr lnge att gra, ringa till min handlggare p arbetsfrmedlingen. Det r en lng historia bakom det hela, men jag har haft behov av att ringa lnge och fixa ett mte.

S ringer jag i alla fall. Och s har krringen till handlggare jag pratar med mage att vara hur trevlig, frstende och underbar som helst! Frbannade jkla AF, inte ens arg p dem kan jag vara lngre. (Om det inte framgick s blev jag rtt glad efter det samtalet. Jag hade stllt in mig p att det skulle vara helt annan niv p frstelse fr min situation etc.  Tnk vad ett glatt samtal kan gra… )

Fr att trsta mig kte jag ut och krde lite radiostyrd bil, det var tre veckor sedan jag knde p banan. Grymt skoj, men problem med sndaren, jag tror det har med lipo-moddningen jag gjorde. Myggorna hlsar s gott dem med :|

Skriv en kommentar