I en perfekt vrld

5 november, 2010 (13:51) | Daniel, Elektronik, Spel | Av: MaxH

Som ni vet har jag inte direkt ett gott ga mot Com Hem. En sak som slog mig idag r hur jag skulle vilja ha det, ngon form av en slags ’perfekt vrld’-tnk.

Jag skulle vilja vlja kanaler utanfr paket. Jag kan vara osker nr det gller mobilabbonemang, vlja pizza eller hur jag br gra fr att ska jobb p ett bra stt – men jag vet vilka tevekanaler jag vill ha. Frutom ntt slags baskanaler (SVT1&2, TV3, TV4, femman, TV6, TV8) vill jag ha Discovery, Discovery Science, National Geographic, Viasat Explorer, Viasat crime/nature, Viasat Motor…. och s har jag skert glmt ngon. Jag vill kunna ringa upp kundtjnst, sga vilka kanaler jag vill ha, och f ett pris p det. Istllet fr att tvingas mellan paketofferter dr inget r direkt passande utan alla halvmissar. Och sedan vlja p tillggspaket och/eller kanaler s notan ND slutar p skyhga summor med slutprodukt jag inte vill ha.

I en perfekt vrld…

Frresten rkade jag igr bestlla nya datordelar (moderkort, processor, minne), d jag insg att det brjade bli rejlt ospelbart i en del lir jag spelar ofta. Roade mig med att kolla upp nr jag kpte de delar jag ska byta ut, och de har minsann hllit i fyra r. Inte dligt, ur gaming-perspektiv. Jag kommer INTE sakna moderkortet, dess layout har inte varit den bsta…. frst med en nordbryggeflkt som snurrar i irriterande 7000 varv/minut och drmed lter som en vertrissad geting, och det andra med att placeringen av de feta grafikkorten blockerar tv SATA-kontakter. Flkten har jag bytt mot en passiv kylare och en av kontakterna lyckades jag anvnda nd genom lite trixande, men den sista fick jag ’offra’… s DVD-lsaren har varit urkopplad senaste ret. Inte fr att jag behvt den, men nd.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2010-11-05

TV-kanalsdistributrerna borde lra sig av datorfrsljarna, som ju erbjuder bde frdiga paket och lsa delar.

Skriv en kommentar