En di Leva-konsert skulle kanske vara trevligt

12 november, 2010 (20:47) | Daniel | Av: MaxH

Jag satt och kollade p tv-programmet S mycket bttre, som handlar om att artister fr gra varandras ltar p deras egna stt. Jag lskar iden bakom programmet, d det ur innovationsynvinkel r en grundlggande id – att korsa discipliner med varandra. Petter t.ex. gde nr han sjng Stockholm i mitt hjrta, och di Leva sjng Strck ut din hand, bda ltarna gjorda av Lasse Berghagen.

I vilket fall, di Leva har lnge fascinerat mig och jag har inte riktigt kunna bestmma mig om han r ntt av ett geni, udda, jobbig, rymdjesus, konstnr eller vad han nu r. Det var liksom lite jobbigt att inte veta var jag hade honom. S nr jag nu sg andra avsnittet av programmet insg jag nd att han r en rtt given konstnr. Med klder, musik, personlighet… det tr mig emot att stta en titel p saker, men jag antar att jag behver det fr att inte knna mig vilsen. Jag insg ocks att jag vill nog fasiken g p en av hans shower. Jag r inte speciellt fast i hans musik annat n att jag knner till den, men det knns som om hans shower lr vara vrda att g p. Jag har inte frgat ngon om det r s, men jag har ingen aning vad som vntar mig.

S jag skrev upp det i min Upplevelse-lista. Samtidigt strk jag C-uppsatsen, den har jag redan lmnat bakom mig.

Skriv en kommentar