Mnniskomten

26 april, 2011 (18:35) | Daniel, Elektronik | Av: MaxH

Knasig dag idag. Tnk att lite mnniskomten kan frndra ens humr s pass mycket, fast man inte ens knner dem. Lite mte, lite leende, lite social interaktion.

Ett lngdraget strul med Arbetsfrmedlingen (lnk 1, 2, 3, 4) fick lite utveckling idag, som fick mig att bli p dligt humr som fasiken. Att vrlden ska brka s pass, jag ska inte behva gra det hr.

Senare p dagen kte jag ut till Elgiganten fr att lmna in mobiltelefonen p service, inte s att jag sg fram emot att vara utan smartphone i 2-3 veckor, bleh! Den sta och trevliga tjejen gjorde mig dock glad. Jag fick lna nn clamshell-nokia frn artonhundratolv. Under tiden jag mumsade p donken (den sta och trevliga tjejen dr gjorde mig ocks glad :) ) upptckte jag att clamshellen inte anslt mot operatren. Ut till Elgiganten och trffa sta trevliga tjej #1 igen. Fick testa tv andra telefoner frn frn artonhundrafemtiotre men utan resultat.

Det slutade med att jag faktiskt fick lna en st liten LG-android som r mindre n en bankdosa, typ. Yay fr mobilt surfande!

Men det dr mtena, de dr leendena… just idag behvde jag dem lite extra mycket.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2011-05-11

Troligtvis fr att du har 3G-kort och de gamla asen inte stdjer dessa :-D

Kommentar av Jepps :)
Skrevs 2011-05-13

Jepps :)

Skriv en kommentar