Ny utmaning, i form av touring-bil

16 november, 2011 (19:53) | Jobb, Radiostyrt | Av: MaxH

Nu har vinterssongen brjat och av lite olika skl har jag lagt buggy-bilarna i vilorummet och gett mig in i touring-delen av RC. Det r en helt ny vrld och vldigt annorlunda gentemot buggy. Fr er oinvigda r krstilen som att jmfra rallybil gentemot Formel 1-bil. Det r mycket mer precision i bilinstllningar, krstt och preparering n jag kunde ana. Jag har mycket mer respekt nu mot de tekniska underverk som Formel 1-stallen gr med sina bilar. Det r en strre utmaning n jag trodde och det r fr mig som att brja om frn brjan. Jag tror nog jag lr mig en hel del som jag kan ta med mig tillbaka nr sommarssongen brjar igen.

Jag har hunnit vara p en tvling redan, i Bofors, och det gick hyfsat. Men som vanligt har jag fr lite koll p instllningarna till bilen och hur man jobbar med dem. rligt talat s r jag fortfarande hpen ver hur mycket parametrar det kan finnas p fyra hjul. Det r lite det som driver mig framt ocks. Fr nr det fungerar och man fr in ett flyt i krningen s r det riktigt RIKTIGT roligt. Men det r de dr andra 95% som mste finnas ocks…

Frresten var jag p jobbintervju idag. Det gick bra och jag frvntar mig positiv uppfljning p det.

Nu har jag meckat med bloggen ett tag ikvll s nya poster borde komma ut p twitter och facetube…book. Det ska vi fira med lite underbar Eddie Izzard-humor.

Skriv en kommentar