Krkortsteori #2, landsvg

8 februari, 2012 (21:16) | Daniel, Motor | Av: MaxH

Fr en vecka sedan var jag p min frsta krkortsteori, men eftersom jag inte ville vnta s hoppade jag in mitt i en teoricykel. Han har sex frelsningar som han brjar om med, och jag brjade d det var nr 4, stadstrafik.

Idag har jag varit p andra krkortsteorin, om landsvg. Jag mste sga att det r intressantare n vad jag trodde det skulle vara. Det r mer diskussion n frelsning och ibland blir det lite roligt nr inte ens lraren kan frklara logiken bakom  vissa skyltkombinationer. Som till exempel denna: Om vi bortser frn huvudleds-skyltarna: Den vnstra betyder att man fr parkera mellan 09-18, men inte vrig tid. Medans den hgra betyder att man fr parkera tv timmar mellan 09-18 vardagar & 09-14 p vardagar…och vrig tid r det fritt att parkera (!). Jag ser inte logiken i att det i det ena fallet r frbjudet utanfr tidsangivelserna, medan i den andra r tilltet.

Nu mste jag se till att komma igng med mitt egna teoripluggande, drfr har jag kpt en lampa p IKEA. Frresten s var den frsta jag valde ut slut, fast det var 57 stycken i saldot i deras system. Det tog tre IKEAner ca en halvtimma att ta reda p det…

Skriv en kommentar