Hjlp! Radiostyrt ska ju vara roligt?

1 oktober, 2012 (21:31) | Daniel, Radiostyrt | Av: MaxH

Jag vet inte hur jag ska frhlla mig till radiostyrd bilsport. Eller egentligen radiostyrda bilar som helhet. Nr jag brjade kra fr ett par r sedan var det superroligt. Jag hade allt att lra mig och kunde bara bli bttre. Jag var ivrig till nsta race, till nsta tvling, till nsta trning. Allt jag ville var att kra. Krakrakra. P kpet lrde jag knna massor av trevliga mnniskor.

Fr ett halvr sedan tog jag en timeout efter att jag ngra tvlingar p rad kommit vldigt ofrberedd och lite omotiverad. Som s mnga andra gillar jag mer att kra n att meka, och jag hade inte mekat tillrckligt infr racen. Som man bddar fr man ligga, etc, etc.  Efter lite eftertanke tror jag p att jag har blivit lite stressad av tvlandet. Att jag ngon gng brjade istllet kolla p cup-pong och placeringar. Att ’tvingas’ uppgradera med delar som ger en pytteliten frdel.

Det blev mer och mer allvar och jag hade inte roligt lngre. S jag tog en timeout.

Nu har det gtt ett tag, mer n jag sjlv r bekvm med, och jag vet inte vad jag ska gra med alla grejer jag har eller hur jag ska frhlla mig till det hela. Jag vill ha roligt nr jag kr. Att slja grejerna och sluta existerar inte. Jag vet inte bara hur jag ska gra en come back… liksom. Jag saknar lekfullheten och det prestigelsa med att bara kra, liksom. Funderade p att (terigen) kpa en touring-bil, dr r det ju mindre mek. Mindre byta olja i dmpare etc. andra sidan r marginalerna s mycket mindre drmed ’tuffare/tightare’ tvlingar. Jag tror att det r lttare att hitta tillbaka i buggy.

Helt enkelt, jag vet inte hur jag ska gra fr att hitta tillbaka. Kommentarer mottages tacksamt. Bde hr och p facebook/twitter/G+.

Skriv en kommentar