lskade Maria, Fr ett r sedan nr vi frlovade oss tog vi ett stort kliv fr att leva tillsammans. Det finns bde mot- och medgng i livet, det jag vet r att jag inte skulle klara det utan dig. Motgngarna fr att ha ngon som lyssnar p mig, eller hjlper mig. Medgngarna fr att kunna skmma bort ngon med bus och krlek. Delad gldje r dubbel gldje och allt det dr. Sedan vi brjade dejta har jag knt att vi passar ypperligt bra ihop och det gr inte en enda dag i vra liv utan att jag ser att det stmmer. Jag lskar att vakna bredvid dig, somna bredvid dig, vara med dig och gra saker med dig.Jag fr fjrilar i magen titt som ttt tack vare dig. Du har tagit hela mitt hjrta. Jag ser inget slut p det vansinne vi har skapat. ;-) lskar dig.

18 februari, 2015 (13:08) | Fotomobilblogg | Av: MaxH

lskade Maria, Fr ett r sedan nr vi frlovade oss tog vi ett stort kliv fr att leva tillsammans. Det finns bde mot- och medgng i livet, det jag vet r att jag inte skulle klara det utan dig. Motgngarna fr att ha ngon som lyssnar p mig, eller hjlper mig. Medgngarna fr att kunna skmma bort ngon med bus och krlek. Delad gldje r dubbel gldje och allt det dr. Sedan vi brjade dejta har jag knt att vi passar ypperligt bra ihop och det gr inte en enda dag i vra liv utan att jag ser att det stmmer. Jag lskar att vakna bredvid dig, somna bredvid dig, vara med dig och gra saker med dig.Jag fr fjrilar i magen titt som ttt tack vare dig. Du har tagit hela mitt hjrta. Jag ser inget slut p det vansinne vi har skapat. ;-) lskar dig.

Skriv en kommentar