Den frsta november i r var dagen som vra dttrar fddes. Det var Alla helgons dag, pven var i Sverige, och den frsta snn fll fr vintern. Vi hade rum 10 p kvinnokliniken, rum 10 p frlossningen och rum 10 p BB (och 101010 binrt blir i decimal form 42). P detta r de tvillingar. Enggstvillingar dessutom. S nog r de unika sm tser!Men framfr allt r de vra dttrar. ?? Nu har vi brjat landa hemma och ska precis natta oss sjlva, fr att frbereda oss p en ny normal vardag imorrn. P sjukhuset har vi blivit omhndertagna p ett bra stt, men hemma r det nd bst. ~~JttesuperTACK fr alla gratulationer och lycknskningar frn alla!~~

6 november, 2016 (22:28) | Fotomobilblogg | Av: MaxH

Den frsta november i r var dagen som vra dttrar fddes. Det var Alla helgons dag, pven var i Sverige, och den frsta snn fll fr vintern. Vi hade rum 10 p kvinnokliniken, rum 10 p frlossningen och rum 10 p BB (och 101010 binrt blir i decimal form 42). P detta r de tvillingar. Enggstvillingar dessutom. S nog r de unika sm tser!Men framfr allt r de vra dttrar. ?? Nu har vi brjat landa hemma och ska precis natta oss sjlva, fr att frbereda oss p en ny normal vardag imorrn. P sjukhuset har vi blivit omhndertagna p ett bra stt, men hemma r det nd bst. ~~JttesuperTACK fr alla gratulationer och lycknskningar frn alla!~~

Skriv en kommentar