Med lite otur hamnade jag i B-final istllet fr A, och med lite tur vann jag den. Sen visade det sig att med lite tur och omstndigheter s kom jag 3:a i cup-totalen! Sweet! Det lnar sig att kra alla cup-race 🙃#DestinyRacing #RX10FF #FF #FWD #Hobbywing #Futaba #BittyDesign #HCF #Hudy #Autopartner #HobbyCity #NettoRC #EuroRC #ToniSport #Minicars #Rynos #MSEC #VsterortIndoorRCArena #RCCars #RCRacing #AlmostYellow #VroomVroom

7 mars, 2020 (18:34) | Fotomobilblogg | Av: MaxH

Med lite otur hamnade jag i B-final istllet fr A, och med lite tur vann jag den. Sen visade det sig att med lite tur och omstndigheter s kom jag 3:a i cup-totalen! Sweet! Det lnar sig att kra alla cup-race 🙃#DestinyRacing #RX10FF #FF #FWD #Hobbywing #Futaba #BittyDesign #HCF #Hudy #Autopartner #HobbyCity #NettoRC #EuroRC #ToniSport #Minicars #Rynos #MSEC #VsterortIndoorRCArena #RCCars #RCRacing #AlmostYellow #VroomVroom

Skriv en kommentar